Yarın Kayseri'de bir ilk yaşanacak

Kayseri yarın büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Türkiye Şampiyonası coşkusu Kayseri'de yaşanacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yarın Kayseri'de bir ilk yaşanacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri 28 Mayıs Salı günü (yarın) önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Sporun kalbinin attığı kentte Türkiye şampiyonası düzenlenecek. 

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu işbirliğinde Aba ve Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası düzenlenecek. Dev bir heyecana sahne olacak yarış Kayseri’de düzenlenecek. Yarın sabah 09.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yan açık sahada başlayacak şampiyonanın yarışı için Kayseri’ye şehir dışından binlerce sporcu, hakem ve antrenör gelecek. Bu şampiyona kentin tanıtımı açısından da önemli bir rol oynayacak. 

Aba ve Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası hakkında bilgiler veren Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kılıç, vatandaşları yarış keyfini yaşamaya davet ederken, “Kayseri’miz bir ilki yaşayacaktır. Okullar arası Aba Ve Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacaktır. İlimize yaklaşık 4 binin üzerinde hakem, sporcu ve antrenör katılacaktır. Bu güzel bayram yerine sizleri de bekliyoruz.” dedi.