Yarın eleman alımı için görüşme yapacaklar

Kayseri'de faaliyet gösteren 10 şirket iş arayan engelli vatandaşlar için toplu iş görüşmesi yapacak, SERSİM ise eleman alımı için mülakat yapacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yarın eleman alımı için görüşme yapacaklar

İŞKUR Kayseri iş arayan engelli vatandaşlar için toplu iş görüşmesi davetinde bulundu. 10 firmanın yer alacağı toplu iş görüşmesi 23 Kasım 2023 Perşembe günü İŞKUR Kayseri kurumunda yapılacak. 
Diğer yandan Serbest Bölgede faaliyet gösteren SERSİM Sersim Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Kollektif (Simfer)’de eleman alacağını duyurdu. Serbest Bölgedeki adresinde montaj işçisi ve sevkiyat işçisi mesleklerinden eleman alımı yapacak. 20 – 45 yaş arası tercihen lise mezunu alım yapacak olan şirketin mülakat tarihi ise 23 Kasım Perşembe günü saat 14:00’da yapılacak.

İŞKUR Kayseri sosyal medya üzerinden duyurduğu engelli vatandaşlara yönelik işçi alımı ilanı şu şekilde; 
"23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14:00'de engelli işarayanlarımıza yönelik olarak aşağıda isimleri belirtilen 10 firmanın katılımıyla engelli personel toplu görüşmesi/seçmesi yapılacaktır. işarayan tüm engelli vatandaşlarımızı kurumumuza bekliyoruz.
Ağırnas Makina Bakım Ltd.Şti, Alufem Aliminyum A.Ş., Atlas Eğitim Ve Sosyal Hizmetler A.Ş, Bellona Mobilya San.Tic.A.Ş., Çakmak Ev Gereçleri Ltd.Şti, Dinamik Otomotiv San.Ve Tic.A.Ş., Flo Mağazcılık A.Ş., Tamaris Turizm A.Ş.(Nova Otel), Ünal Nakliye San.Tic.Ltd.Şti, Yeni Mağazacılık A.Ş.(A 101)

Yarın eleman alımı için görüşme yapacaklar

SERSİM eleman alım ilanı ise şu şekilde;
"Serbest Bölgede bulunan SERSİM Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Kollektif (SİMFER) firmasında çalıştırılmak üzere montaj işçisi ve sevkiyat işçisi mesleklerinde aşağıdaki şartlarda eleman alımı yapılacaktır.
Tercihen lise mezunu, vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş, 20-45 yaş arasında. Mülakat tarihi : 23.11.2023 Perşembe saat:14:00 Adres: Serbest Bölge 12. Cadde No: 18 SİMFER"

Yarın eleman alımı için görüşme yapacaklar