Yaralı olarak terk edildi, Polis sahip çıktı!

Polis ekipleri, sahibi tarafından veteriner hekime yaralı olarak bırakılan köpeği barınağa teslim etti. Detaylar Kayseri Olay'da

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yaralı olarak terk edildi, Polis sahip çıktı!

Polis ekipleri, sahibi tarafından veteriner hekime yaralı olarak bırakılan köpeği barınağa teslim ederken sahibinede adli ve idari işlem uyguladı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir veteriner hekime 3 yerinden yaralı olarak getirilen köpeğin çipinden sahibine ulaşarak Hayvanları Koruma Kanunu'na aykırı davrandığı gerekçesiyle adli ve idari işlem uyguladı. Yaralı köpek ise barınak görevlilerine teslim edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü 'Gereği Yapıldı' notuyla şu açıklamada bulundu; "15.06.2024 tarihinde yaralı köpek getirildiğini beyan eden veteriner hekim, tetkiklerde köpeğin 3 yerinde kırık olduğunu tespit etmiş ve gerekli raporu düzenlemiştir. Bahse konu köpeğin çipinden adına kayıtlı olduğu şahıs tespit edilmiş, Şahıs hakkında; 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na Muhalefet suçundan adli ve idari gerekli işlemler başlatılmış olup köpek, barınak görevlilerine teslim edilmiştir."