Yanında kimler duracak?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Grup Başkanı Özgür Özel'in yarın genel başkanlığı adaylığını açıklaması bekleniyor. Özel'in adaylık açıklamasında Kayseri'de hangi isimlerin olacağı ise merak konusu oldu? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yanında kimler duracak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan değişim tartışmalarının yarın yeni bir boyuta evrilmesi bekleniyor. Zira CHP Grup Başkanı Özgür Özel yarın tutum belgesini açıklayarak, adaylığını resmen duyurması bekleniyor. CHP Kaynakları Özgür Özel’in adaylık açıklamasına bazı milletvekilleri ve PM üyelerinin de destek vereceğini öne sürerken, partideki değişim çıkışını başlatan Ekrem İmamoğlu’nun da Özel’i desteklediği biliniyor. Özel’e Kayseri’den kimlerinin destek vereceği, basın açıklamasında yanında duracağı merak konusu oldu. Bu noktada; İl Başkanı Zeki Özkan’ın görevden alınmasının ardından karara tepki göstererek, değişim talebini dile getiren önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Özel’e destek vereceği öne sürülüyor. 

Yanında kimler duracak?
Özel’e destek vermesi beklenen bir diğer isim ise önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer… Kayseri’de merakla beklenen bu soru yarın Özel’in açıklamasıyla yanıtını bulacak. 

Yanında kimler duracak?