Yalçın: Senin paran on para etmez

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çömlekçi Mahallesi Sosyal Tesisi'nin açılışında, 'Senin paran o an para etmez' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Yalçın: Senin paran on para etmez
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi’nin daha önce köy olan mahallelerdeki sosyal tesis açılışları devam ediyor. Çömlekçi Mahallesi Sosyal Tesisi de bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç ve meclis üyeleri ve adayları ile vatandaşların katıldığı törende konuşan Çömlekçi Mahalle Muhtarı Şaban Yılmaz, başkan Yalçın’a mahallelerine yaptıkları yatırımlar için teşekkür etti.

Yalçın: Senin paran on para etmez

MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç, Mustafa Yalçın’ın 5 yıla sığmayacak hizmetler yaptığını belirtirken, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz da konuşmasında 5 yıl önce 100 proje diyerek yola çıkan Yalçın’ın pandemi gibi engellere rağmen bu projeleri tamamladığı gibi bunun üzerine 110 proje daha eklediğini ifade etti. 

Yalçın: Senin paran on para etmez
Konuşmalarında sık sık ‘Köye sahip çıkmayan şehri yönetemez’ sözünü kullanan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, taşrada yaşayan vatandaşların ürettikleriyle şehri ayakta tuttuğunu ifade ederek, yaşanan kuraklığa dikkat çekti. Şehirde yaşayan insanların parasını vererek, kırsalda üretilen ürünleri satın altıklarını ancak kırsaldaki üretiminin durması durumunda paranın hiçbir öneminin kalmayacağını belirterek, “Senin paran on para etmez” dedi. Çömlekçi ile ilgili 53 toplantı yaptıklarını, talepler ve gereksinimler doğrultusunda 73 kalem hizmet yaptıklarını da sözlerine ekleyen Yalçın, Çömlekçi halkının yakın ilgisi için teşekkür etti.