Yakında hizmete girecek. İşte öncesi ve sonrası

Hayvan hastalıkları ile etkin mücadele amacıyla hayata geçirilecek olan Veteriner Yol Kontrol Noktası'nda sona yaklaşılıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Yakında hizmete girecek. İşte öncesi ve sonrası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvan hastalıkları ile etkin bir şekilde mücadele etmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Söz konusu uygulama ile kente hayvan giriş ve çıkışları da denetim altına alınacak. İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, yakın zamanda hizmete girmesi beklenen Veteriner Yol Kontrol Noktasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yakında hizmete girecek. İşte öncesi ve sonrası

Konuyla ilgili olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: ‘Hayvan hastalıkları ile etkin mücadele için yakında yapılacak olan Veteriner Yol Kontrol Noktamızın zemin düzenleme çalışmalarına başladık.
İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcılarımız Mehmet Demirbaş ve Ergün Tuğluk ile birlikte hayvan hareketlerinin denetlenmesi için veteriner yol kontrol noktası yapılacak alanı yerinde incelediler.
İl Müdürümüz ihalesi tamamlanan ve inşaat sonrası faaliyete geçirilecek Veteriner Yol Kontrol Noktamızın Kayserimize hayırlı olması temennisinde bulundu.’