Yahyalı'da Belediye ne yapıyor?

Kayseri'nin Yahyalı İlçe Belediyesi yapılan çalışmaları açıkladı. Belediye mahalle mahalle yapılan çalışmalarla ilgili olarak 'Sevdamız Yahyalı için çalışıyoruz' açıklaması yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yahyalı'da Belediye ne yapıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Yahyalı İlçe Belediyesi yapılan çalışmaları mahalle mahalle açıkladı. Açıklamada Çavdaruşağı Mahallesi yol düzenleme ve sıcak asfalt serim hazırlığı yapıldığı belirtildi. Cumhuriyet Meydanı temizlik çalışmasının yanı sıra ilçe merkezinde haşere, böcek ve sineklere karşı ilaçlama çalışması da yine ekiplerce yapıldı.

Yahyalı'da Belediye ne yapıyor?

Yahyalı Belediyesi yapılan çalışmaları açıkladı

Yahyalı Belediyesi ekipleri yine Kapuzbaşı Mahallesi yol genişletme ve sıcak asfalt serim hazırlığının yanısıra Kocaçay'da temizlik çalışması Fetullah Mahallesi'nde de parke tamirat çalışması yaptı.

Yahyalı'da Belediye ne yapıyor?

Meydana süs havuzu yapılıyor

Belediye yetkilileri auyrıca Yenice Mahallesi parke tamirat çalışması, Çiğilli Mahallesi Kitirli mezarlığı taziye yeri yapım çalışması, Kocahacılı Mahallesi okul etrafı temizlik çalışması, Mustafabeyli Mahallesi yabani ot temizliği ve Cumhuriyet Meydanı süs havuzu bakım çalışması yapıldığını açıkladı. 

Yahyalı'da Belediye ne yapıyor?