Vurulan gazeteci ile ilgili açıklama geldi

Sabah saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Azim Deniz'in sağlık durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan aktardı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vurulan gazeteci ile ilgili açıklama geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Deniz Postası TV Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz bu sabah saatlerinde Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Karasu Sokak’ta bulunan evinin önünde kimliği belirsiz kişi y ada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Karın bölgesinden ve bacağından yaralanan Azim Deniz, saldırının ardından kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Azim Deniz’i hastanede ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, Deniz’in sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. 

Vurulan gazeteci ile ilgili açıklama geldi

İl Müdürü Erşan, sabah saatlerinde Kayseri Devlet Hastanesi’ne getirilen Azim Deniz’in gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığını aktardı. Erşan, “Gazeteci Azim Deniz Bey sabah uğradığı silahlı saldırı neticesinde yaralanmış oldu ve saat 09.08’de Kayseri Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kendi imkanlarıyla başvurdular. Orada ilk değerlendirmeleri yapıldı. Ateşli silah yaralanmasından mütevellit ileri tetkik ve tedavi için ilk değerlendirmelerin ardından genel durumu da iyi olduğu için Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 09.40 gibi Şehir Hastanesi Acil Servisi’nde hocalarımız kendisini değerlendirdiler. İlk değerlendirmelerde hayati bir olumsuzlukla karşılaşmadık” dedi.

Vurulan gazeteci ile ilgili açıklama geldi

Deniz için her hangi bir ameliyat gerekmediğini ifade eden Erşan, “Kurşun yaralandığı yer itibariyle yüzeysel bir yara ile karşılaştık. Tabi ki ileri tetkikler gerekiyordu stabil duruma geçtikten sonra da tomografisi çekildi, ultrason değerlendirmeleri yapıldı, kan tetkikleri alındı ve bütün hayati fonksiyonlarının normal olduğunu gördük. Şuan itibariyle kendisine ameliyat gerektirecek bir durum olmadığını net olarak ifade edebiliriz. İlerleyen süreçte olumsuz bir durum ile karşılaşmayacağız inşallah. Şuan itibariyle her şey yolunda gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

Erşan, Azim Deniz’e geçmiş olsun dileklerini iletirken kendisini bir süre serviste takip edeceklerini, enfeksiyon açısından bir risk söz konusu olabileceğini de aktardı.