'Virüsü bile işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz, işletmelerimizin vebali üzerinize'

CHP Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Serhat Yıldırım, 'İşletmelerimizin vebali bugünden itibaren üzerinizdedir' dedi.

'Virüsü bile işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz, işletmelerimizin vebali üzerinize'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Kurultay Delegesi ve aynı zamanda  Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Serhat Yıldırım, AK Parti’nin 7. Olağan Kongresinde ortaya çıkan kalabalık görüntülerine tepki gösterdi. Yıldırım, “Şehrimizin seçilmiş yöneticileri, mesajlar atıp maske, mesafe, hijyen deyip şehrimizden 56 otobüs kaldırmanız sizinde inandırıcılığınızı bitirmiş, virüsü bile işinize geldiği gibi kullandığınızı göstermiştir” dedi.
İl Hıfzıssıhha Kurulu Yöneticileriyle halı saha konusunda yaptıkları görüşmeleri hatırlatan Yıldırım, “Kapalı olan diğer esnaflar gibi Halısahalar için görüştüğümüz de ‘pandeminin şehrimizde aşırı artması nedeni ile böyle bir teklifiniz çok yanlıştır’ demiştiniz. 12 aydır kapalı olan işletmelerimizin vebali bugünden itibaren üzerinizdedir” dedi. 
“İNANDIRICILIĞINIZ BİTMİŞTİR”
Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  Esnaf pandemi nedeniyle iş yerini açamazken, insanlara kapısının önünde bile maske takmadığı için  ceza yazılırken, çalışanlar  kısa çalışma ,ücretsiz izin vb. mecbur bırakılırken, sağlık çalışanları her şeye rağmen canla başla mücadele ederken  bu görüntülere yazık! Sağlık bakanlığı bu günden itibaren lütfen veri paylaşımı yapmasın inandırıcılığınız bitmiştir. Şehrimizin seçilmiş yöneticileri, mesajlar atıp maske, mesafe, hijyen deyip şehrimizden 56 otobüs kaldırmanız sizinde inandırıcılığınızı bitirmiş, virüsü bile işinize geldiği gibi kullandığınızı göstermiştir. İl Hıfzıssıhha Kurulu Yöneticileri bu görüntülere nasıl bir açıklama yapacaksınız? Kapalı olan diğer esnaflar gibi Halısahalar için görüştüğümüz de pandeminin şehrimizde aşırı artması nedeni ile böyle bir teklifiniz çok yanlıştır demiştiniz. 12 aydır kapalı olan işletmelerimizin vebali bugünden itibaren üzerinizdedir.