Vincenzo Montella Kayseri'ye geliyor - Kayserispor Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Kayseri'ye geliyor. Genç çalıştırıcı, Kayserispor - Başakşehir maçını izleyecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Vincenzo Montella Kayseri'ye geliyor - Kayserispor Haberleri

A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Kayseri'ye geliyor. Genç çalıştırıcı, Kayserispor - Başakşehir maçını izleyecek. 

Montella, sadece bir sistem olarak değil, bir oyun metodu üstünde çalışacaklarını aktardı. Genç çalıştırıcı, milli takım antrenörünün ülkeyi çok iyi tanıması gerektiğini de vurguladı. Montella, Kayseri'ye gelerek, Kayserispor - Başakşehir maçını da yakından takip edecek. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella'nın bütün Anadolu’daki takımların maçlarını izleyeceğini kaydetti. Montella, İstanbul’da ikamet edecek.

Başkan Büyükekşi, 'Vincenzo Montella, Türkiye’de kalacağı için sadece İstanbul’daki maçları izlemeyecek. Bütün Anadolu’daki takımların maçlarını izleyecek. İlk adımlarını da atıyor. Cumartesi Konya’yada Konyaspor - Trabzonspor maçını, ardından Kayseri’ye geçecek, Kayserispor - Başakşehir maçını izleyecek. Bu bir seferlik bir şey değil. Türk futbolunu geleceğe yönelik, Ümit Milli Takımımız da hocamızın kontrolünde olacak. Havuzumuzu genişletmek istiyoruz. Hocamız da bu konuda sorumlusu olacak. Bütün maçları televizyondan izleyerek değil, içimizden biri olarak bu görevi yerine getirecek' diye açıklamada bulundu.