Vatandaşların ihbarı sonucu hayvana işkence eden şahıs yakalandı

Sosyal medyada dolaşan bir videoda, bir aracın arkasına bağlanmış halde sürüklenen hayvan görüntüsü üzerine ekipler harekete geçti. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaşların ihbarı sonucu hayvana işkence eden şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de emniyet güçleri her bir ihbarı değerlendirerek halkın huzurunu bozacak şekilde araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücüleri tespit ederek gerekeni yapıyor. Bu kapsamda bir sosyal medya platformunda yer alan paylaşımı dikkate alarak bir sürücünün öldürdüğü domuzu aracının arkasına bağlayarak sürüklemesi olayında harekete geçen yetkililer, şüpheliyi yakaladı.

Vatandaşların ihbarı sonucu hayvana işkence eden şahıs yakalandı

Sosyal medyada dolaşan bir videoda, bir aracın arkasına bağlanmış halde sürüklenen bir domuz görüntüsü üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, titiz çalışmalar sonucu bahse konu aracı tespit etti.

Yapılan incelemelerde, Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereiğince 'Hayvanları koruma kanunu' kapsamında adli işlemler başlatıldı. Ayrıca, sürücüye Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden cezai işlem uygulandı.

Polis yetkilileri, yapılan açıklamada duyarlı vatandaşlara teşekkürlerini sunarak, "Halkımızın huzurunu bozacak şekilde araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülerle mücadelemiz devam edecektir" dedi.