Vatandaşın 'açılmıyor' diye şikayet ettiği okulla ilgili yeni gelişme!

Kayseri'nin İncesu ilçesi Saraycık mahallesi sakinleri mahallede inşa edilen TOKİ okulunun yapımı tamamlandığı halde açılmadığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Peki okulla ilgili son durum ne? Yetkililerden Kayseri Olay'a açıklama. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Vatandaşın 'açılmıyor' diye şikayet ettiği okulla ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde bulunan , ancak bir türlü açılmadığı belirtilen okulla ilgili yeni gelişme. Vatandaşların isyanı ile gündeme gelen TOKİ okulu açılacak mı?

Bölge sakinleri bu duruma tepkili

Bölge sakinleri okulun tamamlanmasına rağmen açılmamasına tepki gösterdi. Haber merkezimize ulaşarak, şikayetlerini dile getiren mahalle sakinleri, İncesu İlçesine bağlı Saraycık Mahallesi'nde bulunan TOKİ okulunun yapımının tamamlanmasına rağmen, hala açılmadığını ve bu yönde mağduriyetlerin yaşandığını söyledi. 

Vatandaşın açılmıyor diye şikayet ettiği okulla ilgili yeni gelişme

Milli Eğitim'den açıklama

İncesu'daki okul bilmecesi sürerken, Haber merkezimiz okulun durumunu Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine sordu. Konuyla ilgili olarak haber merkezimize açıklama yapan yetkililer, okulun açılıp, açılmayacağı ile ilgili merak edilen soruya açıklık getirdi. Yetkililer, okulun açılışı için belediyeden ruhsatın çıktığını ve okulun yakın bir tarihte açılacağını ifade etti.