Vatandaşı tehdit ederek 200 bin TL'lik eşya çaldılar!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü 'Gereği yapıldı' operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Ekipler, vatandaşları tehdit ederek binlerce lirasını çalan şahısları yakaladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vatandaşı tehdit ederek 200 bin TL'lik eşya çaldılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin güven ve huzurunu sağlamaya yönelik operasyonlar sürüyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından geçtiğimiz Cuma günü 3 vatandaşı tehdit edip yaralayarak 200 bin TL değerindeki eşyalarını çalan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. 

Vatandaşı tehdit ederek 200 bin TL'lik eşya çaldılar!

Operasyon kapsamında, Kasten Yaralama suçundan 7 adet kaydı bulunan E.A, Kasten Yaralama suçundan 4 adet kaydı bulunan Ş.C.Y, Kasten Yaralama suçundan 1 adet kaydı bulunan O.Y,  A.Y, Y.E.Y isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise- 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 15 adet fişek ele geçirildi. Yağmalanan malzemeler tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edilirken, şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.