Vatandaş isyan etti: İyi değiliz, mutsuzuz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşların sorunlarını dinledi. Hayat pahalılığından dert yanan bir vatandaş, ''İnsanlar mutlu değil' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaş isyan etti: İyi değiliz, mutsuzuz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, dün Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Genç’in sorunlarını dinlediği emekli bir vatandaş 22 yılda 22 bin lira maaş aldığını belirterek şunları ifade etti:

‘İnsanlar mutlu değil’

“İyi değiliz, mutsuzuz. Hayat pahalılığı yüzünden mutsuzuz. Alım gücümüz düştü. Hiç kimse mutlu değil burada. İnsanlar mutlu değil. Bunlara son verilmeli. Konuşmak lazım ama konuşamıyoruz. Konuşunca hemen tutukluyorlar. Nasıl bir demokrasi nasıl bir ülkedeyiz?

‘22 senedir emekliyim aldığım 22 bin lira para’

Bundan 40 sene önce böyle bir şey yoktu ama şimdi gazetecinin biri tutuklanıyor hemen hapse gidiyor. Ben 22 senedir emekliyim 22 senede aldığım 22 bin lira para. 50 bin lira para almam lazımken 22 bin lira para alıyorum. Milletin parasını bitiriyorlar, batırıyorlar. 900 milyar birilerinin borcunu siliyorlar.”