Vali'ye 100 Bin TL verecek!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in başlatmış olduğu ihtiyaç sahibi öğrencilere destek projesine 100 Bin TL katkıda bulunacağını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Vali'ye 100 Bin TL verecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in başlatmış olduğu ihtiyaç sahibi öğrencilere destek projesine 100 Bin TL katkıda bulunacağını açıkladı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün akşam X hesabı üzerinden Kayseri'de ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilip çalışma masası ve kütüphane desteği sağlanacağını açıklamış, birçok bürokrat ve iş adamı da Vali Gökmen Çiçek'e destek sözü vermişti.

Vali Çiçek yaptığı açıklamada: "Ve projemize başlıyoruz....Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma  ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz.Kaymakamlarımız,il milli eğitim müdürümüz,İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar.Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz  kalmayacak." ifadelerine yer vermişti.

Bir destek de vekil Ersoy'dan geldi. Ersoy yaptığı açıklamada, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beyefendinin başlatmış olduğu bu anlamlı çalışmaya katkı sunabilmek adına 100 Bin Türk Lirası şahsımdan öğrenci kardeşlerimiz için saat:13:00’da valilik makamına göndereceğim. Böyle bir hayıra vesile olmasından dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.Vali'ye 100 Bin TL verecek!