Vali Yardımcısından şok açıklama: FETÖ'nün Başkenti Kayseri'de bunlar devede kulak

Kayseri'deki FETÖ davalarına yönelik çıkışları ile dikkat çeken Mersin Vali Yardımcısı ve aynı zamanda kapatılan Kayseri İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız,  bu kez de FETÖ firarisi AK Parti eski Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile ilgili akıllarda soru işaretleri bırakan bir paylaşım yaptı.

Vali Yardımcısından şok açıklama: FETÖ'nün Başkenti Kayseri'de bunlar devede kulak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’deki FETÖ davalarına yönelik çıkışları ile dikkat çeken Mersin Vali Yardımcısı ve aynı zamanda kapatılan Kayseri İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız,  bu kez de FETÖ firarisi AK Parti eski Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile ilgili akıllarda soru işaretleri bırakan bir paylaşım yaptı. Atsız, FETÖ firarisi  ve aynı zamanda Türk vatandaşlığından da çıkarıldığı bilinen Öksüzkaya’nın, otelini nasıl devrettiğini sorguladı.

FETÖ firarisi Ahmet Öksüzkaya, vatandaşlıktan da çıkarılmıştı...

Öksüzkaya’nın otelinin hisse devrine yönelik 2016’da yapılan ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde de çıkan yönetim kurulu toplantısı karar tutanağını sosyal paylaşım sitesi hesabından paylaşan Atsız, şu ifadeleri kullandı “Müşteki olduğum firari FETÖ sanığı Ahmet Öksüzkaya bu işlemi 2016 yılında nasıl yaptı? FETÖ malları devletten böyle mi kaçırıldı? Savcılar niçin duyarsız kaldı? FETÖ’nün Başkenti Kayseri’de bunlar devede kulak. FETÖ hala aktif hem de çok aktif'