Vali Türkiye'de örneği olmayan projeyi inceledi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 'Türkiye'de örneği yok' dediği projeyi Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile inceledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Vali Türkiye'de örneği olmayan projeyi inceledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ‘Türkiye’de örneği yok’ dediği Çarşı Melikgazi Projesini Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Türkiye'de örneği olmayan projeyi inceledi

Melikgazi Çarşı projesi ; 5900 m2 kapalı alana sahip 2 kattan oluşan; meyve-sebze, et-süt ürünleri, doğal-organik ürünlerin satışının yapılacağı pastane, çiçekçi kafe gibi farklı mekanların bulunacağı ve 7 gün açık kalacak bir proje.

Vali Türkiye'de örneği olmayan projeyi inceledi
Palancıoğlu, Vali Gökmen Çiçek ile yaptığı ziyareti sosyal medyadan, ‘Türkiye'de örneği olmayan, projemiz ‘Çarşı Melikgazi’yi Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte ziyaret ederek yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Kayseri ve Melikgazi’miz için büyük bir proje olan Çarşı Melikgazi'de, baharatçı, sahaf, gıda ürünleri, postane, kafeteryalar, kreş ve bir de yöresel lezzetleriyle Sofra Melikgazi restoranımız ile alışveriş canlanacak, ekonomimiz güçlenecek. Misafirlerimizi gezdireceğimiz güzel bir mekanı hayata geçirmiş oluyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. ‘ ifadeleriyle paylaştı.