Vali'nin çağrısına hangi Başkanlar'dan yanıt geldi?

Vali Şehmus Günaydın'ın aşı çağrısının ardından Hacılar ve Sarız Belediye Başkanları harekete geçti.

Vali'nin çağrısına hangi Başkanlar'dan yanıt geldi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vali Şehmus Günaydın'ın, Kayseri'nin maviye geçmesi için yaptığı çağrıya İlçe Belediye Başkanlarından da destek geldi. Kentin mavi kategoriye geçmesi için ilçelerde aşı olması gereken kişi sayısını paylaşan Vali Günaydın, "Ekiplerimizin akşam mesaisi sonucu, Kayseri’miz için maviye 104 518 1. Doz aşı kaldı. İlçelerimiz arasında maviye bir an önce ulaşma gayreti için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

VALİ'NİN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMI 

Vali Günaydın, Kayseri'nin mavi kategoriye geçmesi için ilçelerde aşı olması gereken kişi sayısını açıkladı. 

BÜYÜKKILIÇ: TABLO HENÜZ BİRİNCİ DOZ AŞISINI OLMAMIŞ KİŞİLERİN YAŞADİĞİ İLÇELER... 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, tabloyla ilgili şu paylaşımı yaptı: Kıymetli hemşehrilerim..Tabloda henüz 1. doz aşısını olmamış kişilerin yaşadıkları ilçeler görünmektedir. Bugüne kadar verilen mücadeleyi göz ardı etmeyelim; aşılarımızı ivedi bir şekilde olalım.Bu illetten el birliği ile kurtulacağız! 

ÖZDOĞAN: RANDEVU ALMADAN AŞIYA BEKLİYORUZ

Vali'nin bu yönde yaptığı çağrının ardından Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçe sakinlerşnr seslendi. Özdoğan," Sn. Valimiz Şehmus Günaydın'ın  davetiyle, Kayseri'de ilk Mavi ilçe olmak için tüm vatandaşlarımızı ilk doz Corona Virüs'e yönelik aşılarını olmaları için bu hafta  randevu almadan Feyyaz Mercan Aile Sağlığı Merkezimize bekliyoruz. Haydi Hacılar, ilçemizi aşılamada Mavi  yapalım." ifadelerini kullandı.

BAYRAK: HAYDİ SARIZ! 806 GÖNÜLLÜ İLE İLK MAVİ OLAN İLÇE OLALIM 

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak da çağrıya katılarak," Covit-19 ile mücadelemiz devam ediyor, sende destek ol" dedi ve hemşerilerine seslendi. Bayrak, şu paylaşımı yaptı: