Vali Kamçı, trafik denetimi yaptı

Vali Kamçı, trafik denetimi yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, trafik uygulama noktasını ziyaret ederek polis ve jandarmalar ile bayramlaştı. Durdurulan araçlardaki vatandaşlar ile sohbet eden Vali Kamçı, bir sürücünün de ehliyet ve ruhsatını kontrol etti.
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ile birlikte Malatya yolunda bulunan trafik uygulama noktasını ziyaret etti. Burada görev yapan polis ve jandarma ekipleri ile tek tek bayramlaşan Vali Kamçı, uygulamaya katılan bomba ve narkotik arama köpeklerini sevdi. Ekiplerin durduğu araçlardaki vatandaşlarla bayramlaşan Vali Kamçı, vatandaşlara trafik ile ilgili uyarılarda bulunarak, bayram şekeri ikram etti. Bir sürücünün ehliyet ve ruhsatını kontrol eden Kamçı, “Bir eksiği yok, bir eksik ver de ceza yazalım sana” demesi şoförü gülümsetti.
Kontrollerin ardından bir açıklama yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, bayramda trafik denetimlerine önem verdiklerini ve ekip sayısının yüzde 100 artırıldığını kaydetti. Vali Kamçı, şunları söyledi:
“Bayramın birinci günündeyiz. 1 haftadır tatildeyiz. Bu 1 haftalık süre içerisinde ilimizde jandarma ve emniyet bölgelerinde ölümlü trafik kazası olmadı. İnşallah şimdiden sonrada olmayacak. Normalde trafik ekibimiz 30’du. Bu rakam bayram dolayısıyla yüzde 100 arttı ve 62’ye çıktı. Jandarmamız ile birlikte 70’in üzerinde ekibiz yollarda, vatandaşımızın güvenliği için çalışıyorlar. 24 saat esasına göre 70’in üzerinde ekiple jandarma ve emniyet olarak bazı yerlerde birlikte bazı yerlerde ise ayrı ayrı görev başındalar. Bayram demeden bu işin üzerinde hassasiyetle duruyorlar. Bunun neticesinde de dediğim gibi ölümlü trafik kazası olmadı. Yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası da yok denecek kadar az. Bu anlamda çok iyiyiz.”
Vali Kamçı ve beraberindekiler daha sonra uygulama noktasında görev yapan polis ve jandarma ekiplerine baklava ikram etti.