Vali Gökmen Çiçek: 'Huzurluyum'

Talas Belediyesi Başakpınar Erva Spor Okulu'nun açılışında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Verdiğimiz sözün arkasında durmaktan dolayı kendimi huzurlu hissediyorum. Ancak alacak çok yolumuz var.' Dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Vali Gökmen Çiçek: 'Huzurluyum'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erva Spor Okulları’nın 43.’sü Talas Belediyesi’nin katkılarıyla Talas Başakpınar Mahallesi’nde açıldı. Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Ersun Acar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilk protokolü ve ve vatandaşlar katıldı. 
Açılışta konuşan Gençlik ve Spor il Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Erva Spor Okulu öğrencilerinin kısa sürede Türkiye Şampiyonu olduğunu hatırlatarak, ‘Bu ekibimiz de yaklaşık 7-8  aydan bu yana çalışmasını sürdürüyordu. Bunların sonuçlarını görmek inşallah önümüzdeki yıllarda da Erva Spor Okulları'ndan çok başarılı sporcuların çıktığı gibi; vatanına, milletine sevdalı al bayrağını göklere çektirecek bir sporcu ordusunun geldiğini görüyoruz.’ dedi. 

Vali Gökmen Çiçek: 'Huzurluyum'

Onur duyuyorum

43. Erva Spor Okulu’nu Talas Reşadiye Mahallesi’nde açmanın heyecan ve gururunu duyduğunu ifade eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da konuşmasında Talas’ta açılan 3. Evra Spor Okulu olduğunu ve bunun tamamen hazırlıklarını Talas Belediyesi olarak yaptıklarını belirtti. Önceki gün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüştüğünü ve Talas’a bir spor kompleksi ve stadyum kazandırmak için girişimlerde bulunduğunu, dün de Adana’da Teknofest’e katılarak Selçuk Bayraktar ile görüştüğünü belirten Yalçın, ‘Ne var ne yok her şey gençlerimiz için’ dedi. 

Vali Gökmen Çiçek: 'Huzurluyum'

Huzurluyum 

Erva Spor Okullarının mimarı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de konuşmasında bir sene önce başlayan projede bugün 43. Erva Spor Okulu’nun açıldığını belirterek, ‘Madalyalar gelmeye başlıyor. Gençlerimiz bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ve gerçekten her bir açılış bir bayram havasında bizleri gururlandırıyor. Başakpınar'da 43. Erva Spor Okulu açılıyor. Bundan dolayı çok mutluyum. Verdiğimiz sözün arkasında durmaktan dolayı kendimi huzurlu hissediyorum. Ancak alacak çok yolumuz var. Daha yapacak çok işimiz var.
İnşallah Kayseri'nin her mahallesinde olacağız sözünü hep beraber tutacağız.

Erva Spor Okulları kötülere karşı bir meydan okumadır!

Erva Spor Okullarının bir meydan okuma olduğunu söyleyen Vali Gökmen Çiçek, açıklamalarını şöyle sürdürdü: ‘Erva Spor Okulları kötülere karşı gençlerimizi zehirlemek isteyenlere karşı, gençlerimizi bataklığa sürülmek isteyenlere karşı bir meydan okumadır. Ve Erva Spor Okullarındaki sporcularımız, antrenörlerimiz, gençlerimiz meydan okuyorlar. Gençliğimizi, Türk milletinin geleceğini hiçbir şekilde kötülüklere bulaştıramayacaksınız diyorlar. Dolayısıyla Erva Spor Okulları Türkiye'de Kayseri'den başlayarak çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum.’ Dedi. 
Vali Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ına da projeye inandığını, maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu belirterek, teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından Erva Spor Okullarının 43.’sü dualarla açıldı.