Vali Çiçek'ten 'Ve çok az kaldı…' notuyla önemli açıklama

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek? İnşaata incelemelerde bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek inşaatın biteceği tarihi açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'ten 'Ve çok az kaldı…' notuyla önemli açıklama

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, merkezin inşaatında sona yaklaşıldığını açıkladı.

Vali Çiçek'ten 'Ve çok az kaldı…' notuyla önemli açıklama

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından "Ve çok az kaldı…" notuyla, "Gençlerimizin geleceklerinin kararmaması için yapımına başladığımız Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatında sona yaklaşıyoruz. Çok yakında hizmete açılacak olan merkezimizde uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi toplumumuza geri kazandırmaya başlayacağız." dedi.

Vali Çiçek'ten 'Ve çok az kaldı…' notuyla önemli açıklama

Vali Çiçek'in videolu açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi: "Kuru ekmek yiyen ailelerin olduğunu da biliyorum, o yüzden işimizin önemini ve zorluğunu bilerek gece gündüz mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Bir yıl önce bir söz vermiştik, demiştik ki 'Bu illete bir şekilde bulaşmış gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onlar için Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük, en güzel, en donanımlı uyuşturucu rehabilitasyon merkezini yapacağız' dedik. Yeşilay ile beraber bu yola çıktık. Kayseri'nin hayırsever insanları inandılar ve ellerini taşın altına koydular. İş adamlarımızın destekleri ile bu inşaat devam ediyor. Hedefimiz de Kasım ayı içerisinde tamamlamak. Buradaki arkadaşlarımızla beraber, hepsinden Allah bin kere razı olsun. Sadece kurumlarıyla, şirketleriyle, firmalarıyla değil, gönüllerini bu işe koydular ve dediğim gibi gençlerimizi sahipsiz bırakmamak adına burada hep beraber elimiz taşın altında. Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."