Vali Çiçek'ten gençlere davet: 'Tüm gençlerimizin burayı görmeleri gerekir'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Talas Havacılık Kulübü'nü ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'ten gençlere davet: 'Tüm gençlerimizin burayı görmeleri gerekir'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Talas Havacılık Kulübü'nü ziyaret ederek model uçakların, İHA’ların ve jirokopterlerin tutkunları tarafından heyecanla uçurulmasına eşlik ettiler.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Vali Çiçek, "Hep söylüyorum biz gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız alçaklara hiçbir gençimizi teslim etmeyeceğiz. İşte gençlerimizin olması gereken yerler buralar." dedi.

Vali Çiçek açıklamasını şöyle sürdürdü; "Gerçekten Kayseri'nin evlatları Kayseri'nin yetiştirdiği değerli arkadaşlar burada muhteşem işler yapmışlar. Model uçaklar, jirokopterler, görünen alanda uçan model uçaklar, görülmeden ekran karşısında uçurulan iha'lar muhteşem şeyler yapıyor burada arkadaşlarımız. İnanın Kayseri'de muhteşem işler oluyor dediğimizde onlardan belki en önemli yerlerden birisi burasıdır. Hep söylüyorum biz gençlerimizi sahipsiz bırakmayacağız alçaklara hiçbir gençimizi teslim etmeyeceğiz. İşte gençlerimizin olması gereken yerler buralar. Ben jirokopterler uçuşunu gördüm model uçakların uçuşlarını gördüm, teknoloji meraklısı tüm gençlerimiz buradaki alanı görmeleri buradaki uçuşları seyrederek keyif almalarını tavsiye ediyorum. Gerçekten tebrik ediyorum çok mutlu oldum" dedi.

Ziyarette Vali Çiçek'e eşlik eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Arkadaşlarımız tamamen kendi imkanlarıyla biz fiziki ortam sağladık ama yıllardan beridir uçuşları gerçekleştiriyorlar. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz, Kayseri'de herkesin bir hobisi olsun derken en güzel hobinin bu olduğuna kesinlikle inanıyorum" dedi.