Vali Çiçek: 'Provokatörlere asla izin vermeyeceğiz'

Kayseri'de Melikgazi İlçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde başlayan ve infial yaratan olaylar sonrasında emniyet güçleri, provokatörlere karşı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Vali Çiçek: 'Provokatörlere asla izin vermeyeceğiz'

Kayseri'de Melikgazi İlçesi Danişmentgazi Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde başlayan ve infial yaratan olaylar sonrasında provokatörlere karşı emniyet güçlerinin şehirde huzur ve güvenliği sağlamak için yaptığı çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, basın ve sosyal medyada yer alan "Provokatörler Kamyonla Adam Taşıdılar" paylaşımına yönelik olarak yaptığı çalışmada, şüpheli şahıs ve aracın tespit edildiğini ve şüphelinin gözaltına alındığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Gözaltına alınan 2005 doğumlu Z.Y.'nin, "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret, Reşit Olmayanla Cinsel İlişki" gibi 4 ayrı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı. 

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün bu paylaşımı sonrasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu, "Şehrimizi karıştırmak isteyen Provokatörlere asla izin vermeyeceğiz..." dedi.