Vali Çiçek müjdeyi verdi

Kayseri'ye geldiği ilk günden beri turizm çalışmalarına hız veren Vali Gökmen Çiçek, yepyeni bir noktayı daha turizme kazandırmayı hedefliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek müjdeyi verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin turizmde öncü şehir olması için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bir noktayı daha adeta gözüne kestirdi. Vali Çiçek, orası için ‘Cennetten bir köşe’ ifadelerini de kullandı. 


Vali Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyarette etti. Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu. Vali Çiçek, burada ilçe Kaymakamı Enes Emircan Buyuran’dan ilçenin durumu ve yatırım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 


Kaymakamlık ziyaretinin ardından Develi Belediyesine geçen Vali Çiçek’i, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’dan ilçenin alt yapı ve üst yapı çalışmaları, mahallelerin durum ve ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı. 


Kadın Kooperatifleri Fuarı’na davetlisiniz
Belediye ziyaretinin ardından Develi Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifini ziyaret eden Çiçek, 16-25 2023 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanın ’da açık olan Kadın Kooperatifleri Fuarı’nı hatırlatarak, bütün vatandaşları fuara davet etti.


Çiçek, Develi İlçesinde Kaymakamlık, Belediye ve Kadın Kooperatifi ziyaretinin ardından, beraberinde Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Kaymakam Enes Emircan Buyuran ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte sırasıyla, Sindelhöyük Balıkevi, Sindelhöyük Kamış ve Hasır Üretimhanesi, Çamlık Mesire Alanı, Soysallı Büğleyen Mesire Alanı’nı ve Sarıca Mahallesi’nde bulunan çilek bahçesini ziyaretti. 


‘Adeta cennetten bir köşe’
Vali Çiçek, Develi ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Develi’ye hayran kaldığını ve Sossallı Büğleyen mesire alanını turizme kazandıracaklarının müjdesini verdi.  Çiçek mesajında, “Doğası, toprağı ve harika Erciyes manzarasıyla bu ilçe gerçekten muhteşem. Develi ilçesine gelip bu güzel şehre hayran olmamak mümkün değil. Ayrıca bugün Huzurun Şehri Kayseri’mizin bir başka güzelliğiyle tanıştım. Develi ilçemizde doğa harikası adeta cennetten bir köşe olan Soysallı Büğleyen mesire alanını turizme kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Vali Çiçek müjdeyi verdi