Vali Çiçek: Kayseri'den tüm Türkiye'ye haykırmak istiyorum

30 ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Kayseri'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama programında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Kayseri, milli bayramlarda gerçekten bambaşka bir atmosfere bürünür' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Vali Çiçek: Kayseri'den tüm Türkiye'ye haykırmak istiyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü, Kayseri’de törenlerle kutlandı. Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Çiçek: Haykırmak istiyorum

 Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumunun ardından, Valilik makamında, Vali Gökmen Çiçek tebrikleri kabul etti.  Valilik makamında yapılan tebrikat töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi.

Vali Çiçek: Haykırmak istiyorum

 Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Aşkın Genç, Murat Cahid Cıngı, Şaban Çopuroğlu, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Kadircan Kottaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Çiçek: Haykırmak istiyorum

Cumhuriyet Meydanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Çiçek, “Kayseri, milli bayramlarda gerçekten bambaşka bir atmosfere bürünür. Milli bayramlarda, milli duyguların ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kayseri Türkiye’nin sigorta şehirlerinden birisi. O yüzdendir ki, Kurtuluş Savaşı’na yüzlerce öğrencisi gidip, mezun vermeyen birkaç okuldan birisi Kayseri Lisesi. Böyle bir liseye sahip bir şehrin milli duyguları da çok güçlü. Burada Erciyes’in eteklerinde milli bayramları kutlamak bize başka bir his veriyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha coşkulu bir şekilde yıllarca sürüp gidecek. Kayseri’den tüm Türkiye’ye bayramların bir başka olduğunu haykırmak istiyorum. Her bayramda birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir.” dedi.

Vali Çiçek: Haykırmak istiyorum

Çiçek, son olarak tüm vatandaşlarımızın ve Kayserili hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum dedi.

Vali Çiçek: Haykırmak istiyorum

Cumhuriyet Meydanında yapılan törenler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunması, halk oyunları ve geçit töreni ile sona erdi.