Vali Çiçek'i kahreden haber!

Vali Gökmen Çiçek'in katıldığı bir açılışta dile getirdiği, 'Bir an aldığımız kötü haberler, hüzünlü haberler. Nitekim dün de emniyet müdürü böyle bir haber verdi. Bir an dünya kapkaranlık gibi geliyor' sözleri dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'i kahreden haber!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in Hayata Dokunanlar Derneği’nin açılış töreninde dikkat çeken bir konuşma yaptı. Çiçek, “Bazen hayatımızda o kadar kötü haberler alıyoruz ki. O kadar kötü dönemler yaşıyoruz ki. Bir an aldığımız kötü haberler, hüzünlü haberler. Nitekim dün de emniyet müdürü böyle bir haber verdi. Bir an dünya kapkaranlık gibi geliyor. İnanın sanki her yer kapkaranlık ümitsiz. Bu dünyada bu kadar kötülük nasıl olabilir diye düşündüğünüz zamanlar hepinizin hayatında oluyor. Çok mutsuz hissettiğiniz zamanlar oluyor.” diye konuştu. 

Vali Çiçek'i kahreden haber!
Vali Çiçek’i derinden üzen haberin ne olduğu merak konusu olurken; akıllara dün akşam saatlerinde yaşanan cinayet geldi. Dün akşam saatlerinde; Melikgazi ilçesine bağlı Anbar Mahallesi'nde, adalet bölümünü kazanan ve üniversite zamanında ailesine yük olmamak için bir restoranda garsonluk yapan Edanur Çoban evine giderken eski sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Ç. tarafından hunharca katledilmişti.