Vali Çiçek, 'Hatırı 40 yıl, kazancı ömürlük olsun'

Kayseri'deki kadın kooperatifleri, çeşitli üretim alanlarında faaliyet göstererek şehir ve aile ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek, 'Hatırı 40 yıl, kazancı ömürlük olsun'

Kayseri'deki kadın kooperatifleri, şehrin ekonomisine sağladıkları katkıları her geçen gün çeşitlendirerek büyütmeye devam ediyor. Kayseri Valiliği tarafından başlatılan ve Vali Gökmen Çiçek'in büyük önem verdiği projelerden bir olan Kadın Kooperatifleri Projesine emek veren Kayserili kadınlar yeni bir sektöre daha adım attı.

Vali Çiçek, 'Hatırı 40 yıl, kazancı ömürlük olsun'

Kadın kooperatifleri, lokum, bahçe mobilyası, mantar ve aspir yağı gibi çeşitli alanlarda üretim yaparak adlarını duyurmuşken, son olarak Akkışla Kadın Kooperatifi kahve sektörüne giriş yaptı. Vali Gökmen Çiçek, gelişmeyi memnuniyetle karşılayarak şunları belirtti: "Hatırı 40 yıl, kazancı ömürlük olsun. Konu üretim olunca Kayseri Kadın Kooperatifleri asla durmuyor. Akkışla Kadın Kooperatifi’nde kadınlar el birliğiyle kahve üretiyor, paketliyor, satıyor, kazanıyor… Tebrikler Akkışla Kadın Kooperatifi" dedi.