Vali Çiçek: 185 yıldır cansiperane görevini yerine getiriyor

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 185'inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, jandarmamız gece-gündüz demeden cansiperane bir şekilde 185 yıldır görevini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Vali Çiçek: 185 yıldır cansiperane görevini yerine getiriyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 185’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Jandarma Teşkilatının, kurulduğu günden bu yana vatanınbütünlüğünün, milletin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu belirten Vali Çiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Vali Çiçek: 185 yıldır cansiperane görevini yerine getiriyor
‘Köklü geçmişiyle devletimizin bekası için yüksek bir vazife bilinciyle ve kahramanca görev yapan jandarmamız, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için zaman mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden cansiperane bir şekilde 185 yıldır görevini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana vatanımızın bütünlüğünün, milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olmuştur. Zor koşullarda dahi görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren jandarmamız, her zaman milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.

Dün olduğu gibi bugün de, güvenliğimizin ve refahımızın teminatı olan Jandarma teşkilatımız, ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele etmek, doğal afetlerde hayat kurtarmak gibi pek çok kritik görevi yerine getirmektedir.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığımız da Kayserili hemşehrilerimizin vermiş olduğu destekten aldığı güçle, güvenliğin, asayişin sağlanması ve halkın huzuru için, halkla iç içe görev yapmakta, ilimizin daha huzurlu bir kent olması için sosyal sorumluluk projeleri üreterek çalışmakta ve gayret göstermektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi ve vefat eden kahraman gazilerimizi rahmetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm Jandarma teşkilatımızın görevlilerine başarılar diliyorum.’