Vali çarşıya çıktı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çarşıya çıktı. Esnaf ziyaretleri yapan Vali Çiçek, o anları paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vali çarşıya çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çarşıya çıkarak esnaf ziyareti yaptı. Çiçek'in durak noktaları bakın nereler oldu?

Osmanlılar zamanında yapılan Kapalı Çarşılar arasında İstanbul Kapalı Çarşı'dan sonra en büyüğü olarak kabul edilen Kayseri Kapalı Çarşısı, tarihinde birkaç defa yangınlarla büyük zarar görmüş, 1987-1991 yılları arasında bütünüyle ele alınarak "eski Osmanlı mimarisi" tarzında yeniden yaptırılmıştır. Kuyumculardan baharatçılara, urgancılardan giyim eşyası satan dükkanlara kadar içinde birçok dükkân bulunan Kapalıçarşı, bugün tüm renkliliğiyle Kayseri ticaretindeki önemini hala korumaktadır. Tarihi ve hareketliliği ile Kayserililerin uğrak noktası olan Kapalı Çarşı’yı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’te ziyaret etti. Çiçek, ziyaretinde esnafla bir araya geldi. 

Vali çarşıya çıktıVali Çiçek’i gören esnafın yüzünde tebessüm oluşurken keyifli bir sohbet gerçekleşti. Çiçek, sohbetin yanı sıra esnafın sorunlarını da dinledi. Vali Çiçek, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da muhabbet etti. Vali Çiçek’i gören sadece esnafın değil vatandaşın da yüzünde gülümseme oluştuğu dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları özellikle çocukları kırmayan Çiçek, bol bol fotoğraf çektirdi. Çiçek’in bir sonraki durağı Düvenönü Caddesi oldu. Burada da benzeri görüntüler oluştu. Vali çarşıya çıktıBu anlar Kayseri Valiliğinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Kayseri Valiliğinin yaptığı bir diğer paylaşımda ise; “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Düvenönü Caddesi ve Tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etti.” ifadeleri kullanıldı.