Uyuşturucu ve silahla yakalandılar

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şahıs yakalandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uyuşturucu ve silahla yakalandılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadeleleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda uyuşturucu madde ticaretiyle ilgili önemli bir operasyon gerçekleştirerek şüphelileirn ev ve araçlarında yaptıkları aramalarda narkotik madde, yabanca ve fişek ele geçirildi. 

Uyuşturucu ve silahla yakalandılar

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda 3 şüpheliyi yakaladı.

Yakalanan şüphelilerin kimlikleri şöyle: 31 yaşındaki Ş.E.A. (Kocasinan), 22 yaşındaki O.K. (Kocasinan), 34 yaşındaki R.H.K. (Melikgazi-1990) isimli şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 7,73 gram narkotik madde, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 85 adet fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu ve silahla yakalandılar

O.K. ve R.H.K. isimli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak" suçundan, Ş.E.A. isimli şahıs hakkında ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlemler başlatıldı.