Üst üste ikinci galibiyet!

Develi Belediyesi paylaştı. Develi Belediye Spor deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediye Spor'u 3-1 mağlup etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Üst üste ikinci galibiyet!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Belediyesi paylaştı. Develi Belediye Spor deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediye Spor’u 3-1 mağlup etti. 2023-2024 AXA Efeler Ligi karşılaşmasında Develi Belediye Spor Voleybol kulübü Hatay-Antakya Kapalı Spor Salonunda Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Develi Belediyespor kazandı.

Develi Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden galibiyeti paylaştı. Belediye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde voleybolun zirvesi olan 2023-2024 AXA Efeler Ligi'nde şehrimizi ve ilçemizi temsil eden Develi Belediye Sporumuz Hatay-Antakya Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldiği Hatay Büyükşehir Belediye Spor’u 3-1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı."

Develi Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Cabbar ise galibiyetin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Önümüzdeki maçları da kazanarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Önemli bir galibiyet daha elde eden oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum."