Urfalı Ağa, Kayseri'deki Doktora neden 'Urfa'ya Kalabalık gel!' dedi!

Kayseri'de görev yapan Beyin, Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr Özgen Aydıncak'a yönelik dikkat çeken çağrı. Urfa'da köy sahibi olduğunu belirten isim Aydıncak'a neden 'Tek gelme kalabalık gel' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Urfalı Ağa, Kayseri'deki Doktora neden 'Urfa'ya Kalabalık gel!' dedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beyin, Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr Özgen Aydıncak, Kayseri’de çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Aydıncak’a dikkat çeken bir davet geldi. Aslen Malatyalı olan ve 2011 yılından bu güne Kayseri’de görev yapan Aydıncak, genel seçimlerde CHP’den  Milletvekili adayı da olmuştu. 

Urfalı Ağa, Kayseri'de tedavi olduğu Doktora neden 'Urfa'ya Kalabalık gel!' dedi!

Kayseri’den Şanlıurfa’ya dikkat eken davet

Aydıncak, Şanlıurfalı bir hastayı tedavi etti. Bel fıtığı ameliyatı olan hasta, tedavisinin sona ermesinin ardından Aydıncak’a Şanlıurfa’da köy sahibi olduğunu belirterek, davette bulundu.

Urfalı Ağa, Kayseri'de tedavi olduğu Doktora neden 'Urfa'ya Kalabalık gel!' dedi!

Urfaya gel, haber ver ama tek gelme kalabalık gel

Köy sahibiolan Ağa hasta, Aydıncak’a ‘Urfaya gel, haber ver ama tek gelme kalabalık gel’ dedi. Beyin, Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr Özgen Aydıncak, bu davetin ardından ise şu ifadeleri kullandı: Hacı amcam Urfa’dan bizim için geldi. Riskli bölgedeki bir bel fıtığı ameliyatı sabahında sağlıkla uğurladık. Giderken kolumdan tuttu, ‘Ben köy sahibiyim, Urfaya gel, haber ver ama tek gelme kalabalık gel’ diyerek, gönlünün bonkörlüğünü de bize sundu.

Urfalı Ağa, Kayseri'de tedavi olduğu Doktora neden 'Urfa'ya Kalabalık gel!' dedi!

Dr Özgen Aydıncak kimdir?

1977 yılında Ankara’da doğdu. İlköğrenim ve lise eğitimimi Sinop, Ayancık ilçesinde tamamladıktan sonra 1993 yılında girdiği Eskişehir OGÜ Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. 2000-2002 yılları arasında Ankara Etlik ihtisas Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniğinde pratisyen hekim olarak mesleğe başladı. 2002-2007 yılları arasında Ankara Gazi Üniversitesi Beyin Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladı. Ardından Kayseri Askeri Hastanesinde Askerlik ve Kırşehir Devlet Hastanesinde Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı olarak mecburi hizmet görevlerini yaptı. 2011 yılında Kayseri’de özel bir Hastanede başladığı Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanlığı görevine, 2023 yılı itibari ile kendi kliniğimde devam ediyor. Bu süre içinde 7.000’in üzerinde başarılı ameliyat gerçekleştirdi. Aynı zamanda 2019 yılından itibaren Kapadokya Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olarak halen görev yapıyor. Kayseri’de kurduğu; Osiris turizm, Belge Anadolu, Aytek Osgb firmalarının da halen yönetim kurulu başkanlıklarını yapıyor. Şirketleri aracılığı ile Kayseri’de 300 civarı fabrika ve işletmeyle de yakın ilişki içinde.
2017-2020 yılları arasında Kayserispor kulübünde, Yönetim kurulu üyesi olarak da görev aldı. Pandemi döneminde kurduğu ve başkanlığını yaptığı; Kayseri Gelişim Platformundaki (KGP) 30’a yakın öğretmen sayesinde, her sene Kayseri’de yüzlerce öğrencinin ücretsiz online eğitim almasına ve 200’e yakın Kayserili vatandaşın da iş bulmasına aracılık etti. Yazdığı birçok tıbbi makale ve yayının yanı sıra, yayınlanmış Maça Vale isimli romanı ve senaryo çalışmaları bulunmaktadır. Dr Aydıncak, birçok sivil toplum kuruluşunda  da aktif olarak görev alıken, evli ve iki çocuk babası.