Ünlü Şef Kayseri Yağlaması yedi, gündem oldu!

Sevilen yarışma programı MasterChef'te bu hafta kaptanı Kayseri'nin meşhur tadı Kayseri yağlaması belirledi. Kayseri'nin meşhur tadını MasterChef jürisi Danilo Zanna'nın yağlama yeme şekli ise dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ünlü Şef Kayseri Yağlaması yedi, gündem oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin sevilen yarışma programlarından MasterChef’te bu hafta yarışmacılar kaptan olabilmek için Kayseri Yağlaması yaptı.  Programı izleyenler ‘Olsa da yesek’ derken kaptanlık oyununda ilk etapta yarışmacılar arasında en iyi yağlama yapan 6 kişi seçildi. Kayseri yağlamasını ile Emre, Kaan, Zübeyde, Ezgi, Akın ve Semih ilk 6’ya seçilirken Mavi Takım kaptanlığını Kayseri Yağlamasını en iyi yapan Zübeyde Mavi Takımın kaptanı oldu. 
Kayseri’nin tadı dillere destan lezzeti bir anda Türkiye gündemine damga vururken Kayseri’nin meşhur tadını MasterChef jürisi Danilo Zanna’nın yağlama yeme şekli ise çok konuşuldu. 

Ünlü Şef Kayseri Yağlaması yedi, gündem oldu!
İtalyan şef Danilo Zanna, Kayseri’nin meşhur Kayseri Yağlamasının yeme şekline yeni bir yorum getirerek, Kayseri yağlamasını ızgara maşasıyla yedi.