Ünlü şarkıcıya Kayseri şoku!

Bugün Kayseri'de ilk kez sahne alacak ünlü şarkıcı Derya Uluğ'un konseri iptal edildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü şarkıcıya Kayseri şoku!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dillere dolanan, listeleri altüst eden şarkılarıyla kısa sürede milyonlarca dinleyiciye ulaşan Türk pop müziğin sevilen kadın sanatçısı Derya Uluğ, bugün ilk kez Kayseri’de sahne alacaktı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hem ünlü şarkıcıyı hem hayranlarını şoke etti. Kadir Has Kapalı Spor Salonu’nda yapılması planlanan konser salonda yaşanan aksaklıklar sebebiyle iptal edildi. 

Ünlü şarkıcıya Kayseri şoku!

Noonbeş Organizasyon tarafından yapılan açıklamada konserin 12 Ekim Pazartesi gününe ertelendiği ve Erciyes Kültür Merkezinde yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, “6 Ağustos 2024 tarihinde Kayseri Kadir Has Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirmeyi planladığımız Derya Uluğ konserimiz, salonda yaşadığımız teknik aksaklıklar nedeniyle ertelenmiştir. Konserimiz yeni tarih ve yer bilgileriyle birlikte aşağıdaki gibi güncellenmiştir: Tarih: 12 Ekim 2024, Cumartesi
Yer: Erciyes Kültür Merkezi
Bu değişiklikten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Biletleriniz yeni tarihte geçerli olacaktır ve iade seçenekleri mevcuttur. Bilet satışları bilet aldığınız platformlar üzerinden devam etmektedir. Daha fazla bilgi ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.” denildi. 

Ünlü şarkıcıya Kayseri şoku!