Ünlü sanatçı zirvede konser verecek!

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, 8-10 Mart 2024 tarihlerinde Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleşecek. Şampiyona kapsamında düzenlenecek etkinlikler arasında ünlü sanatçı Erciyes'te konser verecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ünlü sanatçı zirvede konser verecek!

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş depremleri sonrasında ertelenen ve Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, heyecanla beklenen tarihi olan 8-10 Mart 2024 tarihlerinde Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleşecek. Dünya Snowcross Şampiyonası'nın Türkiye ayağı olan "SNX Türkiye", Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde düzenlenecek ve bu uluslararası organizasyon, Kayseri Erciyes Kış Turizm Merkezi'ni spor turizminin önde gelen destinasyonlarından biri haline getirecek.

Ünlü sanatçı zirvede konser verecek!

Şampiyonanın ikinci gününde, ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in muhteşem bir konseri, 9 Mart Cumartesi saat 12:00'da Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleşecek. Göçer, konser öncesi yaptığı açıklamada, "Dünya Snowcross Şampiyonası Türkiye'de ilk kez Erciyes’te yapılacak. 9 Mart günü Erciyes'te konserimiz olacak. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes'te 9 Mart günü konserde görüşmek üzere" dedi.

2004 yılından beri Avrupa'nın en prestijli kayak merkezlerinde düzenlenen şampiyona, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun destekleriyle Türkiye'ye taşınıyor. Özel olarak hazırlanan ve 1350 metre uzunluğundaki Tekir Kapı bölgesindeki zorlu parkurda gerçekleşecek yarışlar, motor sporları tutkunlarını heyecanlandırmaya aday. Bu büyük organizasyon, spor tutkunlarını bir araya getirerek Erciyes'i uluslararası spor turizminde önemli bir yer haline getirecek.

Ünlü sanatçı zirvede konser verecek!