Ünlü isimler Kayseri'de düzenlenen festivale katılacak! Hepsinden mesaj var

Kayseri'de hafta sonu festival düzenlenecek. Festivalde ünlü isimler konser verecek. Konser öncesi ünlü isimlerden bir de mesaj yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü isimler Kayseri'de düzenlenen festivale katılacak! Hepsinden mesaj var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz günlerine yakışır bir festival düzenlenecek. Kayserililer hafta sonu düzenlenecek festivalle kültür ve sanata doyacak. Tomarza Kale köyünde düzenlenecek Üzüm Festivali 17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Festival kapsamında, yarışmalar düzenlenecek, yöresel ürünler sergilenecek, oyun parkurları kurulacak ve sürpriz konuklar yer alacak.  
Ayrıca iki gün sürecek festivalin ilk günü Muzaffer Elitaş, Ayşen Kaya, ikinci gününde ise Ahmet Eşkin, Fatih Bulut festivale katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak. 

Festival önce ünlü isimler bir de mesaj yayımladı. İşte o mesajlar:

Muzaffer Elitaş: 17 Ağustos Cumartesi günü Tomarza ilçemizin Kale köyünde gerçekleştirilecek olan Üzüm Festivali’nde en güzel şarkılarımla sizlerin karşısında olacağım. 17 Ağustos günü görüşmek üzere. 

Ayşen Kaya: 17 Ağustos Cumartesi akşamı Tomarza ilçemizin Kale köyünde gerçekleştirilecek olan üzüm Festivali’nde sahnede bende sizlerle birlikte olacağım. Çevre ilçelerden, mahallelerden ve köylerden tüm halkımızı bu güzel festivale bekliyorum. Görüşmek üzere.

Ahmet Eşkin: Allah nasip ederse 18 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da Tomarza Kale Köy Üzüm Festivali’nde sizlerle birlikte olacağım. Üzüm Festivali’ni kaçırmamak dileğiyle. Bütün aslan gibi Tomarzalıları, Kale köylüleri, şarkılarımıza gönül veren tüm dostlarımızı orada bekliyorum.

Fatih Bulut: 18 Ağustos Pazar günü Kayseri Tomarza’da Kale Köyü Üzüm Festivali’nde bende olacağım. Tüm sevenlerimi bekliyorum.