Ünlü isim Kayseri'de görüldü!

Birbirinden başarılı dizi ve filmlerde rol alan Kayserili ünlü oyuncu, memleketinde objektiflere takıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü isim Kayseri'de görüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yer Gök Aşk, Sevda Kuşun Kanadında, Bir Zamanlar Çukurova ve son olarak Gülcemal dizilerinde rol alan Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış’ın Kayseri ziyareti dikkat çekti. Yer aldığı projelerindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Ünalmış, memleketine gelmeyi ihmal etmiyor. Sık sık Kayseri ziyareti yapan sevilen sanatçı burada akrabalarıyla, arkadaşlarıyla hasret gideriyor. 

Ünlü isim Kayseri'de görüldü!

 ‘Ağam gelmiş, hoş gelmiş’

Başarılı oyuncu son yaptığı Kayseri ziyaretinde kuzeni avukat ve aynı zamanda CHP İl Başkan Yardımcısı olan Niyazi Ünalmış’ı ofisinde ziyaret etti. O anlara ilişkin bir fotoğraf karesi paylaşan Avukat Niyazi Ünalmış, “Ağam gelmiş, hoş gelmiş” notunu düştü. 

Ünlü isim Kayseri'de görüldü!

Murat Ünalmış kimdir?

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 Kayseri doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Çocukluğu Kayseri'de geçen Ünalmış, İstanbul'a ortaokul sonrasında taşındı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sonrasında oyunculuk eğitimi aldı ve Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, “Üç Kadın” dizilerinde ve “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol aldı. Esas tanınırlığını ise Mahsun Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm filmindeki Mamo karakteri ile elde etti. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynadı ve aynı dizide yer alan Birce Akalay ile kısa süren bir evlilik yaptı. 2016-2017 yılları arasında Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynadı. Ünalmış, izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynadı. Ünalmış, aynı zamanda Gülcemal dizinde de başroldeydi.