Ünlü isim bir kez daha Kayseri'ye geliyor

Yazdığı ve okuduğu şarkılarla milyonlarca dinleyici kitlesine ulaşan ve şarkıları ezbere bilinen ünlü isim bir kez daha Kayseri'de konser verecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü isim bir kez daha Kayseri'ye geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte konserler de arttı. Birbirinden ünlü isimler Kayseri’de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede milyonlarca hayranı olan Hiraizerdüş Kayseri’de konser verecek 

Ünlü isim bir kez daha Kayseri'ye geliyor

“Ben Yanmazdım Bu Kadar”, “En Derinimsin”, “Bu Kente Bir Daha Gel”, “Papatya”, “İki Günlük Dünya” gibi şarkılarıyla akıllara kazınmış Hiraizerdüş 15 Mayıs’ta sevenleriyle buluşacak. 30 Kasım 2023 tarihinde yine Kayseri’de konser veren ünlü isim bir kez daha sevenleri için Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi’nde konser verecek. Konser 20.30’da başlayacak. 

Ünlü isim bir kez daha Kayseri'ye geliyor

Diğer yandan konser için biletler de satışa çıktı. Bilet fiyatlarıysa şöyle: 
1. Kategori: 660 TL
2. Kategori: 555 TL
3. Kategori: 444 TL
4. Kategori: 388,50 TL 

Ünlü isim bir kez daha Kayseri'ye geliyor

Hiraizerdüş hakkında

HiraiZerdüş, 10 Ekim 1983 tarihinde Artvin’de doğmuştur. ‘Hiraizerdüş’ mahlası ile tanınan yazarın gerçek ismi ise Hakan Bozdağ'dır. Besteci, yazar, şair ve şarkıcıdır. Şiraz ve Şam bölgelerinde üç sene eğitim aldıktan sonra burada kendisine "kutsal iyiliğe giden yol karanlıktan geçer" manasına gelen Hiraizerdüş ismi takılmıştır. İbranice, Farsça, Kürtçe ve bunlara bağlı türeyen lehçelerde eserler yazmakta ve zaman zaman okumaktadır. HiraiZerdüş, “Elya - Çok Güzel Tükendik - Topla Yüreğini Gidelim” kitaplarının da yazarıdır.