Ünlü Gazeteci Mehmet Akif Eroy'un çileli Kayseri yolculuğu

Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un Kayseri yolculuğu hava yolu şirketi nedeniyle çileye dönüştü. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ünlü Gazeteci Mehmet Akif Eroy'un çileli Kayseri yolculuğu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son dönemin öne çıkan isimlerinden Habertürk TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un Kayseri seyahati tam bir çileye dönüştü. TK2016 sefer sayılı uçağı ile bugün (12 Ekim 2024) Kayseri’ye gelerek, Kitap Fuarı’na katılmayı planlayan Ersoy, bir türlü kalkmayan uçak nedeniyle Kayseri yolculuğu bir türlü başlayamadı.

Konuyla ilgili olarak X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ersoy, ‘TK2016 uçağıyla 11.05’te Kayseri’ye gidecektik. Önce rötar yaptı. Sonra uçağa alındık. Uçak içinde 1 saat bekledikten sonra ‘teknik arıza’ nedeniyle uçağımızın değiştirileceği söylendi ve tüm yolcular uçaktan indirildi. 1 saat sonra tekrar boarding başladı. Bindiğimizde yine aynı uçağa alındığımızı fark ettik. ‘Arıza giderildi’ denildi. 40 dakikadır uçak içinde bekliyoruz. Tekrar teknik ekip geldi yeniden bakıyorlarmış vs. Belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim efendim.’ dedi. 
Mehmet Akif Ersoy’un ‘Tünel- Gazze'de Yaşamak’ adlı bir de kitabı bulunuyor.