Ünlü fenomen o ismi unutmadı

Czn Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir ile görüşmek ve video çekmek için bu yola çıkan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Neşet Turan'ı Şef Özdemir unutmadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ünlü fenomen o ismi unutmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Czn Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir’i görmek için Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek yola çıkan Neşet Turhan, yaşanan talihsiz kaza sonucu hayatını kaybetti. Kendilerine ‘Yürüyen Adamlar’ adını veren grubun üyelerinden Neşet Turan, çektiği ‘enerji içeceği’ videolarıyla sosyal medya da meşhur olmuştu. 

Ünlü fenomen o ismi unutmadı

8 gün önce yürüyerek İstanbul'a gitmek için yola çıkan Turan’a dün akşam saatlerinde Aksaray-Ankara karayolu Sapmaz köyü yakındalarında, sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada kamyon çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken Turan yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Turan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Ünlü fenomen o ismi unutmadı

Turan’ı, Czn Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir ise unutmadı. Özdemir sosyal medya hesabından Turan ve arkadaşlarının olduğu fotoğraf karesini paylaşarak “Allah rahmet eylesin.” dedi.

Ünlü fenomen o ismi unutmadı