Üniversitedeki kantin, kafe ve büfe kiralanacak!

Kayseri'de üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan kantin ve kafeler kiraya çıkacak. Konuyla ilgili olarak Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden (NNYÜ) açıklama geldi. Peki ne kadar kira ücreti isteniyor? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Üniversitedeki kantin, kafe ve büfe kiralanacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bulunan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) yerleşkesinde bulunan farklı bölgelerdeki kantin, kafe ve büfe yerlerinin işletilmek üzere kiralanacağı ifade edildi. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi bu amaçla 'Kapalı Teklif Usulü2 ile İhale düzenleyecek. 

Kantin, kafe ve büfe kiraya verilecek

Söz konusu kiralanacak alanlar Mühendislik Fakültesinde kantin, öğrenci merkezinde kafe ve yine öğrenci merkezinde büfe olarak açıklandı. 

Üniversitedeki kantin ve kafeler kiralanacak!

Ne kadar süreyle kiralanacak?

Kiralamanın süresi yapılacak ihale sonrasında yer teslimi yapıldığında başlamak üzere 3 yıl olarak ifade edildi. İhale 15 Ağustos 2024 tarihinde 13.30 ila 14.30 saatleri arasında Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda yapılacak. İhaleye son teklif verme günü ve saati 15 Ağustos 2024 saat 12:00 olarak açıklandı. 

Üniversitedeki kantin ve kafeler kiralanacak!

Bu kişiler ihaleye katılamayacak

Diğer yandan üniversiteden yapılan açıklamada 'Daha önce kendisine Üniversitede iş verildiği halde, usulüne göre sözleşme yapmak istemeyenler, sözleşme yapıldıktan sonra taahhüdünden vazgeçen ve mücbir sebepler dışında taahhütlerini, sözleşme ve şartname hükümlerine uygun olarak yerine getirmediği tespit edilen gerçek ve tüzel kişiler ile bu tüzel kişilerin ortakları ve şirket müdürleri ve bu kişilerin ortak olduğu diğer tüzel kişiler ihaleye katılamazlar' denildi. 

Üniversitedeki kantin ve kafeler kiralanacak!

Ne kadar ücret istenyor?

Kiraya çıkacak alanlardan olan Mühendislik Fakültesi kantini için istenen yıllık kira bedeli KDV hariç 93.000  TL. Öğrenci Merkezinde bulunan kafe için istenen yıllık kira bedeli KDV hariç 32.000 TL ve yine öğrenci merkezinde bulunan büfe için yıllık istenen kira bedeli de KDV hariç 18.000 olarak belirtildi. 

İşte ihaleyle ilgili diğer detaylar

Üniversitedeki kantin ve kafeler kiralanacak!