Ünalmış: Pınarbaşı'na Deniz getireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, iptal edilen Pınarbaşı seçimlerini hatırlatarak, 'Pınarbaşı'ya Deniz'i, Deniz Yağan Başkanı getireceğiz' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ünalmış: Pınarbaşı'na Deniz getireceğiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayramlaşma töreni vardı. Geçtiğimiz günlerde elim bir olay sonucu oğlu Avukat Hüseyin Keskin’in katılmadığı bayramlaşma törenine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser,  Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ve partililer katıldı.

Ünalmış: Pınarbaşı'na Deniz getireceğiz

Törende konuşan İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’nin birinci parti olduğunu belirterek, ‘Ülkemizin birçok bölgesinde belediye başkan adaylarımız seçimi kazanmış, ülkemize bahar, adeta yeniden gelmiştir. 14 büyükşehir, 21 il, 337 ilçe, 48 belde belediyesini kazanan partimiz artık Türkiye’yi yerelden yöneten bir parti haline gelmiştir. Yerelden genele, Türkiye’nin ikinci yüzyılında, partimizin iktidarını sağlam temellerde kurmak, AKP’nin ülkenin her kademesinde bıraktığı enkazı kaldırmak, insanlarımızı iktidarın vermiş olduğu zararlardan artık kurtarmak için belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, örgütlerimize önemli görevler düşmektedir. Bu görevleri icra ederken, partili partisiz, kadın erkek, genç yaşlı, çalışan emekli, ayırt etmeksizin hizmetlerin yerine getirilmesi, çalışmaların yürütülmesi asıl başarının yani iktidarın gelmesi için çok önemlidir.Kayserimizde de partimizin örgütleri ve başkan adayları, yoğun ve başarılı çalışmaları sayesinde 4 belediyemizi kazanmıştır. Emeği geçen, başarıya ulaşan, başarıya ulaşmasa da sorumluluk alarak partimize ve mücadelemize güç veren tüm adaylarımıza, örgütlerimize teşekkürü borç biliriz’ dedi. 
Pınarbaşı’da seçimlerin iptal edilmesine de değinen Ünalmış, 2 Haziran tarihinde yapılacak seçimleri kazanacaklarını ifade ederek, ‘Pınarbaşı’da, seçimlerin sonuçlarının sayıldığı ilk andan itibaren çok üstün bir farkla önde olan partimiz seçimin sonucunda 319 oy farkla seçimi kazanmıştır. Bu durum, Milliyetçi Hareket Partisi ve yöneticileri tarafından da gayet iyi bilinmektedir.  Seçim gecesi, tüm Türkiye’nin öğrendiği, şiddet, tehdit, hakaret, iftira gibi eylemlerin sonucunda gerginlikler kasten artırılmış, yargıya uygulanan siyasi ve fiziki baskılar sonucunda yargı mercilerinden sağlıklı bir karar çıkmamış, seçim gecesi planlanan seçimlerin iptal edilmesi düşüncesi, sonrasında yargı eliyle gerçekleştirilmiştir. Pınarbaşı halkı, Kayseri halkı ve artık Türkiye kamuoyu her şeyin oldukça farkındadır. Bu süreçte itidalli davranan, herhangi bir olaya sebebiyet vermeyen, yol arkadaşlarımıza yeniden teşekkür ediyoruz. Ayrıca, seçim gecesi yaşanan olaylarla ilgili olarak partimize iftira atanlar hakkında, olay çıkartanlar hakkında, suç duyurusunda bulunduk, süreci yakından takip ediyoruz. Seçimlerin iptal edilmesi sonucunda, itiraz süreçlerinde her ihtimale karşı hazırlıklı olan yol arkadaşlarımızla Pınarbaşı’da daha örgütlü çalışmalar yürütüyoruz. Sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz, okul sorumlularımız, bilişim sorumlularımız, avukatlarımız, 5 yıl boyunca ilmek ilmek Belediye Başkanlığı zaferini bize hediye eden Eser Başkanımız, Pınarbaşı örgütümüz, Deniz Başkanımız bu süreçte daha çok çalışarak seçime hazırlanıyorlar… Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları alıyoruz.  Buradan Kayseri kamuoyuna ve tüm Türkiye’ye yeniden haykırıyoruz.  Pınarbaşı’da 31 Mart gecesi seçimleri biz kazandık. 2 Haziran gecesi yeniden kazanacağız. Pınarbaşı’ya Deniz’i, Deniz Yağan Başkanı getireceğiz.  Pınarbaşı seçimlerinin itiraz süreçlerinde, emeğiyle, katkılarıyla hep yanımızda olan, merhum Avukat Hüseyin Keskin Kardeşimize ve her zaman örgütümüzün yanında olan, destek veren il başkanımıza, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı mazbatasını hep birlikte hediye edeceğiz’ diye konuştu. 

Ünalmış: Pınarbaşı'na Deniz getireceğiz