Ünalmış: Burası Kayseri! İnsanlar zor durumda, 'Uçuyoruz' diye dalga geçmeyin

CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, bir kadının çöpten yiyecek topladığını belirttiği görüntüleri paylaştı. Ünalmış, 'Burası Kayseri! Ekonomi uçuyor diye milletin aklıyla dalga geçmeyin.' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ünalmış: Burası Kayseri! İnsanlar zor durumda, 'Uçuyoruz' diye dalga geçmeyin
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, Fuzuli'de bir kadının çöpten yiyecek topladığını belirttiği görüntüleri paylaşarak, iktidara tepki gösterdi. Ünalmış, "Ekonomi uçuyor diyenler, burası Kayseri" ifadelerini kullandı. 

"MİLLETİN AKLIYLA ARTIK DALGA GEÇMEYİN" 

Ünalmış, açıklamasında şunları söyledi: Esnafın kan ağladığı, her gün birer birer hacze uğradığı, pandemi bahane edilerek kapanan iş yerlerinde işsiz kalan vatandaşın çaresiz kaldığı, intihar vakalarının her geçen gün arttığı, ülkemizde ve özellikle Kayseri’de; ekonomi uçuyor diye yalanlarla milletin aklıyla dalga geçen, ne hikmetse pandeminin kendilerine (kongrelerine) uğramadığı, hala gemiciklerini bir şekilde yürüten iktidar ve avaneleri bu videoya iyi bakın... Burası Kayseri ili Kocasinan ilçesi Fuzuli Caddesi... Yaşlı bir teyzemiz çaresiz ve çöpten yiyecek topluyor... Sorunları çözemiyorsunuz, vatandaşa çare olamıyorsunuz, bari milletin aklıyla dalga geçmeyin...Kayseri’de ve ülkede insanlar zor durumda bu gerçeği görün ve bu duruma uygun hareket edin... "