Ülkü Ocaklarına ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal, Kayseri Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ülkü Ocaklarına ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Hali Yağmur, Başkan Mutlu Önal’ı ağırladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur’u ziyaret etti. İkili bir süre sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

Ülkü Ocaklarına ziyaret

Yüzde 80’i Kayserili çocuklardan oluşan bir takım çıkartacağız

Önal bir süre önce kapatılacağı gündeme gelen ve Kayseri’yi 3’üncü Lig’de temsil eden Talasgücü Belediyespor'la ilgili açıklama ile dikkat çekmişti. İsmi değişerek Erciyes38 FK olarak yola devam edecek olan takımla ilgili yaptığı açıklamada Önal, 'ASKF, TÜFAD, Kayseri amatör spor kulüpleri olarak bütün futbol paydaşları ile ‘bu takıma sahip çıkalım’ dedik. Sahip de çıkıyoruz. Allah'ın izni ile bu takım mücadele etmeye devam edecek. 3’üncü Lig’de mücadele edecek. Yüzde 80’i Kayserili çocuklardan oluşan bir takım çıkartacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. ‘Kayseri’nin 3’üncü Lig takımı mücadele etmeden bu ligden çekilmeyecek’ diye sloganımız vardı. Allah nasip ederse önümüzdeki sezondan itibaren takımın ismini değiştirerek liglere devam edeceğiz' ifadelerini kullanmıştı.