Ülkü Ocakları'ndan eğitime destek!

Pazartesi günü (9 Eylül 2024) başlayacak eğitim öğretim yılı öncesinde Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'nda hummalı çalışma dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ülkü Ocakları'ndan eğitime destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 pazartesi günü çalacak zil sesi ile başlayacak. Okula gidecek çocukların heyecanının yanı sıra Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nda da tatlı heyecan göze çarptı.

Ülkü Ocakları'ndan eğitime destek!

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, çocukların eğitimine katkı sunabilmek için kırtasiye malzemelerinden oluşan bir set hazırladı. Konuyla ilgili olarak Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nın X sosyal medya hesabından, hazırlıkların yer aldığı fotoğraflar, ‘Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilgi çağında çok iyi yetişmesini hedefleyerek, onların eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla İl yöneticilerimizle kırtasiye hediyesi hazırladık.’ mesajı ile paylaşıldı. 

Ülkü Ocakları'ndan eğitime destek!
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nın hazırladığı sette okul çantası, defter, kalem, boya kalemleri gibi temel okul ihtiyaçlarının yer aldığı görüldü.