Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı'ndan Prof. Çelik'e tam destek!

Öğrencisi Ege Akersoy'un tutuklanmasına tepki gösterdiği için bazı çevrelerin hedef aldığı Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kayserili Prof. Dr. Sezgin Çelik'e Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Alişan Satılmış'tan tam destek geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı'ndan Prof. Çelik'e tam destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul’da Gazze için düzenlenen miting sırasında İsmail Aydemir isimli vatandaşa yumruk attığı öne sürülen Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy’un tutuklanmasının ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kayserili Prof. Dr. Sezgin Çelik, şiddet olayını onaylamadığın ifade ederek, kaçma ya da delil karartma şüphesinden söz edilemeyecek bir durumda tutuklama kararı verilmesinin de haksız olduğunu dile getirmişti.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkan'ından Prof. Çelik'e tam destek!

Bu yaklaşımın ardından Çelik bazı çevreler tarafından hedef gösterilince, destek açıklamaları da peş peşe geldi. Çelik’e destek veren isimlerden biri de Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından Alişan Satılmış oldu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Satılmış, “Prof Sezgin Çelik Alişan Satılmış Tetrisatından Geçmiş Bir Türk Ülkücüsüdür (Kayseri Ülkü Ocağında Birlikte Yol Yürüdüğümüz Gardaşımdır) Ayağına Taş Değse Üstünüze Kıyamet Oluruz Bilin” ifadeleriyle Çelik’e destek verdi.