'Ülkemizde ve şehrimizde Suriyeli istemiyoruz'

Türkiye gündemine oturan ve Kayseri'de infial yaratan taciz iddiasının ardından İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, 'Ülkemizde ve şehrimizde Suriyeli istemiyoruz.' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Ülkemizde ve şehrimizde Suriyeli istemiyoruz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de akşam saatlerinde 30’lu yaşlardaki bir Suriyeli’nin 5 yaşındaki bir Suriyeli bir çocuğu taciz ettiği iddiası Türkiye gündemine oturdu. Olaya tepkiler peş peşe geldi. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda net ifadeler kullandı. 

‘Çok açık ve net bir şekilde ifade ediyorum: Ülkemizde ve şehrimizde Suriyeli istemiyoruz.” diyen Milletvekili Ataş, açıklamasında “Şehrimiz Kayseri’de Suriyeli bir şahsın, küçük yaştaki Suriyeli bir çocuğa alçakça tacizde bulunması, Kayserililerin bu olaya haklı olarak büyük bir tepki göstermesine neden olmuştur. Şehrimizin huzurunu bozan bu şahıslara karşı artık tahammül edecek, anlayış gösterecek sabrımız kalmamıştır. Bu durumun ülkemiz açısından bir beka meselesi olduğunu yıllardır her fırsatta, her mecrada dile getiriyoruz. Devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için Suriyelileri ve tüm sığınmacıları gönderecek çalışma ve düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi elzemdir.” İfadelerini kullandı.