ucuzucuyorum.com 'dan Kayseri Uçuşlarında Transfer Kampanyası

Online Uçak Bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com yurtiçi ya da yurtdışından Kayseri'ye uçacak olan müşterileri için Kayseri Havalimanı'ndan Kayseri merkez ya da Kapadokya'ya transferlerini P indirimli olarak yapabileceklerini duyurdu.

ucuzucuyorum.com 'dan Kayseri Uçuşlarında Transfer Kampanyası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Online Uçak Bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com yurtiçi ya da yurtdışından Kayseri’ye uçacak olan müşterileri için Kayseri Havalimanı’ndan Kayseri merkez ya da Kapadokya’ya transferlerini %50 indirimli olarak yapabileceklerini duyurdu.

Uygulama ayrıca Kapadokya’ya gidecek olanların da yararlanmaları için bölgedeki tüm katılacakları turlarda % 10 ile % 25 arasında indirim hakları olduğunu belirtti. İndirimlerden yararlanmak için telk yapılması gereken şey ise Kayseri uçak biletinizin ucuzucuyorum uygulamasından alınmış olması.

Kayseri Pastırması Paylaşımı

Uçak bileti satışı ve fiyat karşılaştırma sitesi ucuzucuyorum.com ayrıca Kanada'ya seyahat edecek misafirlerine ülke mutfağını tanıttığı sayfasında Kayseri'mizin geleneksel lezzeti pastırma ile görünüş olarak pastırmaya oldukça benzeyen Kanada Pemmicanını karşılaştırdı. 

Muhteşem Pastırma Yorumu

 

ucuzucuyorum’un blog yazısının devamında Kayseri Pastırması ve Kanada Pemmicanın tarihsel süreci ve yapım aşamaları hakkında bilgi verildi. Yazının sonunda Kanada pemmicanın, yalnızca pastırmanın olmadığı bir yerde pastırma yerine yenilebilecek bir ürün olduğu vurgulanırken Kanadalı pemmican üreticilerine ise pemmicanı bir kez de çemen ile yapmaları önerildi.

En Aktif ve Güncel Bilet Uygulaması 

Uçak bileti satış sitesi ucuzucuyorum son dönemde hem blog sayfalarını hem de sosyal medyayı en aktif ve verimli kullanan uygulamalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Uygulama daha önce de Kapadokya ile ilgili geniş ve detaylı bir gezi rehberi yayınlamıştı.  Eğer siz de Kayseri Havalimanı’ndan yarı fiyatına transfer imkanını kullanmak istiyorsanız Kayseri uçuşlarınızı: https://ucuzucuyorum.com/kayseri-ucak-bileti bağlantı adresinden ayırabilirsiniz.