Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu?

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu? 3 Temmuz 2015 tarihinde Kayseri ili Talas ilçesinde hizmete giren uçak restoran, E'stanbul Cafe'nin 2. Şubesi oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu? 3 Temmuz 2015 tarihinde Kayseri ili Talas ilçesinde hizmete giren uçak restoran, E'stanbul Cafe'nin 2. Şubesi oldu. 

İş İnsanı Behsat Önder'in sahibi olduğu E'stanbul Cafe 2. Şubesini Talas'ta açtı. E'stanbul Cafe'nin Alpaslan mahallesinde bulunan şubesinden sonra dün açılan Talas Şubesi 2. Şube olarak hizmet vermeye başladı.

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu?

Açılışa; MHP Kayseri Milletvekilleri, İsmail Özdemir, Baki Ersoy ve MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, MHP Önceki Dönem Milletvekili Süleyman Korkmaz ve Kayseri Şeker Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay katıldı.

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu?

MHP İl Başkanı Demirezen açılışı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Demirezen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR, Kayseri Milletvekilimiz Baki ERSOY, KAÇEP'ten Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Gülsüm GÖKCE ve il yöneticilerimiz ile birlikte Ülküdaşımız Behsat ÖNDER'in sahibi olduğu E'stanbul Cafe'nin 2. şubesinin açılışına katılarak hayırlı olsun temennisinde bulunduk."

Uçak Restoran bakın şimdi ne oldu?