TÜRKİYE, SAMAN İTHAL EDER HALE GELMEZDİ!

TÜRKİYE, SAMAN İTHAL EDER HALE GELMEZDİ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Recep Tayyip Erdoğan gibi lider, yakın mesai arkadaşları, AK Partili kadrolar olmasa bu Türkiye’nin hali ne olurdu? Düşünmek bile istemiyorum” diyen AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi. Özhaseki’nin, Ankara yenilgisini hala unutamadığını savunan Özer, “Özhaseki’ye en çarpıcı yanıtı başkanlık yaptığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin koridorlarından esnaf, ‘Açım, çocuğum aç’ diye yanıt veriyor. Ankara’da sırça saraylardan halka tepeden bakanların bundan haberleri yok” dedi.

Açıklamasında, “AKP’nin 18 yılda Türkiye’yi, Kayseri’yi getirdiği nokta ortada” diyen Özer, “Demokrasilerde sandıktaki başarı kadar başarısızlığında normal olduğunu bir türlü kavrayamayan AKP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, hala unutamadığı Ankara yenilgisini Ankaralılara anlatmaya açıklamaya çalışırken, ‘Recep Tayyip Erdoğan gibi lider, yakın mesai arkadaşları, AK Partili kadrolar olmasa bu Türkiye’nin hali ne olurdu? Düşünmek bile istemiyorum’ demiş. AKP olmasaydı ne olurdu onu Allah bilir ama AKP’nin 18 yılda Türkiye’yi, Kayseri’yi getirdiği nokta ortada… Bakın Özhaseki’ye en çarpıcı yanıtı başkanlık yaptığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin koridorlarından esnaf, “Açım, çocuğum aç” diye yanıt veriyor. Esnaf aç, emekli aç, bordolu aç… İnsanlar borç yüzünden kendini yakıyor. Özhaseki’nin ve Özhaseki gibi Ankara’da sırça saraylardan halka tepeden bakanların bundan haberleri yok” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN TERÖRİSTLERİN AYAKLARININ ALTINA KIRMIZI HALILAR SERMEZDİ”

Kayseri’de yaşanan bazı olayları da hatırlatan CHP İl Başkanı Özer, şu ifadeleri kullandı, “Özhaseki’ye esnafımız yanıt vermiş ama biz de bazı hatırlatmalar yapalım; Hani Özhaseki, ‘AKP olmasaydı ne oldurdu?’ diye soruyor ya, AKP olmasaydı, hiç kimse sahte tapu ile 10 katlı bina dikemezdi? Hani Özhaseki, ‘AKP olmasaydı ne olurdu?’ diye soruyor ya, AKP olsaydı, insanlar kendini diri diri yakarken devleti yönetenler utanır, halkın karşısına çıkıp ekonomide başarılıyız diye yalanlar söyleyemezdi.Hani AKP olmasaydı, Kayserililer, 10 yılı aşkın bir süredir hızlı tren yalanıyla oyalanmazdı. AKP olmasaydı, Kayseri kamu yatırımlarında 78’inci sıraya düşmezdi. Hani Özhaseki, ‘AKP olmasaydı ne olurdu?’diye soruyor ya, AKP olmasaydı, Türk askerinin başına çuval geçirilmezdi. Türk ordusuna kumpas kurulup 15 Temmuz ihaneti yaşanmazdı; Türkiye kırmızı bültenle aranan teröristlerin ayaklarının altına kırmızı halılar sermezdi. Kendi kendine yeten 7 dünya ülkesinden biri olan Türkiye, saman ithal eder hale gelmezdi. çocuklarımız yüce dinimizi sömüren vakıflarda tecavüzlere uğramazdı. Evet bu listeyi sayfalar dolusu anlatmak mümkün, ama son cümle olarak şunu söylemek gerekir ki; AKP olmasaydı bugün Türkiye çok daha mutlu, çok daha barış dolu bir ülke olurdu” KB